HAASTA MUKAAN ITSESI JA PARHAAT AJOKAVERISI!


ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautujat saavat valita itselleen lähtöryhmän ja lähtöajan. Lähde vaikka kavereidesi tai joukkueesi kanssa ajamaan valitsemalla ilmoittautuessa sama lähtöryhmä. Lähtöryhmän koko on enintään 5 kuljettajaa ja lähtöryhmät starttaavat minuutin välein.

Jos lähdet tavoittelemaan sijoituksia, ilmoittaudu alkupään lähtöryhmiin (ensimmäinen 30min). Jos taas lähdet nauttimaan reitistä ja maisemista, ilmoittaudu myöhempiin lähtöryhmiin. Jälki-ilmoittautujat sijoitetaan lähtöryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.


sarjat

Täysimatka / Puolimatka (Naiset/Miehet)

  • Yleinen

  • Masters (yli 40v)

  • Läskipyörä

  • Sähköpyörä


hintaportaat

Tapahtuman osallistumismaksut on jaettu seuraaviin hintaportaisiin, 

  • 28.2. mennessä täysimatka 40€, puolimatka 30€

  • 30.6. mennessä täysimatka 50€, puolimatka 40€

  • 12.8. mennessä täysimatka 65€, puolimatka 55€

  • 13.8. alkaen jälki-ilmoittautuminen täysimatka 75€, puolimatka 65€

Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin, huolletut tauot, kilpailun jälkeisen ruokailun, sekä peseytymismahdollisuuden kuskille ja pyörälle.

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta kilpailijoille eikä pyörälle.

Osallistumismaksua ei palauteta vaikka henkilö on estynyt. Osallistumisoikeuden voi estyessään siirtää seuraavalle vuodelle tai toiselle osallistujalle 10€ käsittelymaksulla. Osallistumisoikeuden siirtämisestä on ilmoitettava viikkoa ennen tapahtumaviikonloppua.


kalusto

Sopivin pyörä kilpailuun on nykyaikainen trail-pyörä. XC-kurjuuttimella loistaa nousuissa ja painavammalla trail-/enduropyörällä dominoi laskuja. Kumpikin osa-alue pitää olla hallussa, jos haluaa pärjätä kokonaistuloksissa.

Tapahtumassa on kypäräpakko.


huolletut tauot

Kumpanakin päivänä on kilpailunjärjestäjän miehittämä huollettu tauko reitin puolenvälin paikkeilla. Tarjolla evästä ja nestetäydennystä. Kuljettajille toimitetaan kilpailunumeroiden noudon yhteydessä numeroidut taukopussit, joihin voi pakata evästä ja vaihtovaatteita.

Järjestäjä toimittaa taukopussit kilpailukeskukselta huolletulle tauolle ja sieltä takaisin kilpailukeskukseen. Taukopussin koko n.2l. Sähköpyöräilijät huomio, järjestäjä toimittaa myös mahdolliset vaihtoakut huoltopaikalle.


kokonaiskilpailu

Kokonaiskilpailun muhkeimmat palkinnot voittaa vähiten maastokokeisiin aikaa käyttänyt kuski.


segmenttikilpailu

Kaksipäiväisen kilpailun sisällä ajetaan myös erillinen segmenttikilpailu. Segmenttikilpailuun ei ilmoittauduta erikseen, vaan kaikki reitin läpi ajavat osallistuvat siihen automaattisesti. Segmentit ilmoitetaan erikseen jokaisen niitä sisältävän maastokokeen startti-infossa. Segmentin aloitus ja maali on merkattu maastoon näkyvästi. Nopein voittaa!

Ylämäkikuningas

Ylämäkisegmenttejä ajetaan perjantaina ja lauantaina 3-4 kpl. Nousut ovat korkeuseroltaan 80-100m vertikaalia. Maastopohja nousuissa on pääosin metsäpolkua. Näistä selvinnee nopeiten kevyellä kalustolla ja tuoreella reidellä. Nousukulma saattaa aiheuttaa joissain kohdissa jalkautumisia.

Alamäkiparoni

Alamäkisegmenttejä ajetaan perjantain ja lauantain aikana 3-4 kpl. Laskuosuudet sisältävät vauhdikasta metsäpolkua ja paikoittain teknisiäkin kohtia. Kaikki osuudet ovat läpi ajettavissa, mutta nopeimmat linjat vaativat ajotaitoa ja -silmää. Nämä segmentit viedään omiin nimiin himpun raskaammalla kalustolla.


järjestäjä

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii pyöräseura CC Ilves ry.

Tarvittaessa tavoitat meidät sähköpostitse cycleclubilves@gmail.com.