HAASTA MUKAAN ITSESI JA PARHAAT AJOKAVERISI!


ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautujat saavat valita itselleen lähtöryhmän ja lähtöajan. Lähde vaikka kavereidesi tai joukkueesi kanssa ajamaan valitsemalla ilmoittautuessa sama lähtöryhmä. Lähtöryhmän koko on enintään 5 kuljettajaa ja lähtöryhmät starttaavat minuutin välein.

Jos lähdet tavoittelemaan sijoituksia, ilmoittaudu alkupään lähtöryhmiin (ensimmäinen 30min). Jos taas lähdet nauttimaan reitistä ja maisemista, ilmoittaudu myöhempiin lähtöryhmiin. Jälki-ilmoittautujat sijoitetaan lähtöryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Täydenmatkan pari- ja joukkuekilpailulle on varattu omat lähtöryhmät. Pari- ja joukkuekilpailuihin osallistuvien on valittava sama pari- tai joukkuekilpailulle varattu lähtöryhmä ilmoittautumisen yhteydessä.


sarjat

Täysimatka / Puolimatka (Naiset/Miehet)

  • Yleinen

  • Masters (yli 40v)

  • Läskipyörä

  • Sähköpyörä

  • Joukkuekisa (Täysimatka)

  • Parikisa (Täysimatka, Naiset/Miehet)


hintaportaat

Hintaportaat 2020 tapahtumaan vahvistetaan ennen ilmoittautumisen avautumista.

Maksutapana käy suomalaiset verkkopankkitunnukset ja Visa / MasterCard / Visa Electron -kortit, liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Edenred), Smartum Saldo, Tyky-online ja ePassi.

Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin, ajanoton, huolletut tauot, kilpailun jälkeisen ruokailun, palkintojenjakotilaisuuden sekä peseytymismahdollisuuden kuskille ja pyörälle.

Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta kilpailijoille eikä pyörälle.

Osallistumismaksua ei palauteta vaikka henkilö on estynyt. Osallistumisoikeuden voi estyessään siirtää seuraavalle vuodelle tai toiselle osallistujalle 10€ käsittelymaksulla. Osallistumisoikeuden siirtämisestä on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen tapahtumaviikonloppua.

Lähtöryhmää voi vaihtaa veloituksetta kerran Toukokuun loppuun mennessä lähettämällä pyynnön osoitteeseen cycleclubilves@gmail.com, tämän jälkeen pyydetyistä vaihdoista veloitetaan 10€:n käsittelymaksu.


järjestäjä

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii pyöräseura CC Ilves ry.

Tarvittaessa tavoitat meidät sähköpostitse cycleclubilves@gmail.com.